Bezbedno i brzo: Usluga tehničkog pregleda i registracije na Vašem pragu!

Naša usluga dolaska po vozilo radi tehničkog pregleda i registracije nudi vam neizmernu praktičnost i čuva vaše dragoceno vreme. Bez obzira na to gde se nalazite, mi ćemo doći po vaš automobil i obaviti sve potrebne korake kako biste osigurali da je vaše vozilo potpuno u skladu sa saobraćajnim propisima.

Naš stručni tim brineće se da ceo postupak bude brz, jednostavan i bez stresa. Evo kako funkcioniše naša usluga:

  • Dogovaranje termina Javite nam kada vam odgovara, i mi ćemo se prilagoditi vašem rasporedu. Bez obzira radite li ili živite u gradu, mi ćemo se postarati da se naša usluga uklopi u vaše obaveze.
  • Dolazak na željeno mesto Naš tim dolazi na vašu adresu ili na bilo koje drugo mesto koje vam odgovara. Bez potrebe da gubite vreme na put do servisa ili tehničkog pregleda, jednostavno nam dajte vašu lokaciju, i mi ćemo doći do vas i odvesti Vaše motorno vozilo do Auto servisa Mirković na pregled.
  • Pregled vozila u auto servisu Nakon što vaše vozilo stigne u AUTO SERVIS MIRKOVIĆ, posvetićemo se otklanjanju svih nedostataka kako bi pripremili vaše vozilo za Tehnički pregled.
  • Tehnički pregled Naši stručnjaci obavljaju sve potrebne korake tehničkog pregleda kako bismo osigurali da vaše vozilo zadovoljava sve bezbednosne standarde i propise kako biste bili spremni za bezbednu vožnju.
  • Registracija vozila Nakon uspešno obavljenog tehničkog pregleda, brinemo se o svim administrativnim formalnostima vezanim za registraciju vašeg vozila. Naša usluga uključuje i podnošenje potrebnih dokumenata kako biste izbegli dodatne napore.
  • Dostava vozila Kada sve bude gotovo, vraćamo vam vozilo na željenu lokaciju. Sada možete voziti s potpunim poverenjem, znajući da je vaše vozilo prošlo sve potrebne provere.

Nudimo vam ovu uslugu kako bismo vam olakšali život i učinili proces tehničkog pregleda i registracije što je moguće jednostavnijim. Bez gubitka vremena i stresa, osiguravamo da vaše vozilo bude u potpunosti usklađeno sa propisima. Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o vašem vozilu.

ams.rs alta-pay

Jednostavno plaćanje računa na jednom mestu sa ASM.RS i AltaPay.

ASM.RS i AltaPay omogućavaju vam jednostavno plaćanje različitih računa na jednom mestu, uključujući takse za MUP, telefonske račune, katastarske troškove, komunalne usluge i druge uplate. Sve vaše finansijske transakcije postaju brže i praktičnije.

ASM.RS - ulaz u AltaPay poslovnicu
Tehnički pregled

Otkrivene nepravilnosti na tehničkom pregledu? Naš auto servis ima rešenje!

Ukoliko su uočeni nedostaci prilikom provere vozila na tehničkom pregledu, u sklopu pregleda nalazi se auto servis koji pruža kompletnu podršku u otklanjanju identifikovanih problema. Naša usluga ne završava samo sa evidentiranjem neispravnosti - mi smo tu da vam pružimo rešenja.

Nakon detaljne analize vašeg vozila, moguće je da su otkriveni različiti nedostaci koji zahtevaju stručnu intervenciju. Bilo da su u pitanju problemi sa kočnicama, svetlosnim sistemom ili oslanjanjem vozila, naš tim kvalifikovanih mehaničara spreman je da pruži potrebne usluge popravki i održavanja.

Za nas, važno je da vam omogućimo potpuno funkcionalno i sigurno vozilo nakon pregleda. Stojimo vam na raspolaganju da osiguramo da vaše vozilo bude u najboljem mogućem stanju, pružajući vam sveobuhvatnu podršku u popravci i rešavanju uočenih nedostataka.

Vaša bezbednost i zadovoljstvo su naš prioritet. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili termin za popravku i rešili navedene nedostatke na vašem vozilu. Naš cilj je osigurati da vozite bezbrižno i sa punim poverenjem u funkcionalnost svog vozila.

Tehnički pregled ASM.RS D.O.O

Adresa
Đorđa Radaka 10A
Beograd 11250

Radno vreme
Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 12:00

Kontakt
065 357 52 28
tehnicki(at)asm.rs