ASM.RS Tehnički pregled vozila

Tehnički pregled vozila je ključna usluga koja obezbeđuje bezbednost, usklađenost i opštu ispravnost vašeg vozila. U našem centru za pregled vozila, stavljamo poseban akcenat na temeljnu proveru svakog detalja vašeg vozila kako bismo bili sigurni da ispunjava neophodne standarde i propise.

Zašto izabrati nas za tehnički pregled vašeg vozila?

  • Stručnost i Preciznost Naš tim se sastoji od sertifikovanih stručnjaka sa obimnim znanjem i iskustvom u sprovođenju detaljnih pregleda vozila. Pažljivo pregledamo svaki deo kako bismo bili sigurni da vaše vozilo ispunjava bezbednosne i regulatorne zahteve.
  • Pouzdanost i Transparentnost Važnost transparentnosti je ključna u našoj usluzi. Tokom procesa pregleda, pružamo jasne i detaljne izveštaje o stanju vašeg vozila i eventualnim potrebnim popravkama ili održavanju. Bićete potpuno upućeni u rezultate pregleda.
  • Zagaranovana Bezbednost Vaša bezbednost je naš prioritet. Detaljnim pregledom ciljamo da identifikujemo moguće probleme ili nedostatke na vašem vozilu kako biste bili sigurni i vi i drugi učesnici u saobraćaju.
  • Usluga Usmerena na Korisnika Posvećeni smo pružanju izuzetne korisničke podrške. Naš tim je tu da odgovori na vaša pitanja, pruži savete i obezbedi bezbrižno iskustvo tokom pregleda.
  • Pridržavanje Propisa Svesni smo važnosti poštovanja zakonskih standarda. Naši pregledi se sprovode u skladu sa svim propisima, osiguravajući da vaše vozilo ispunjava neophodne smernice i sertifikate.

Izborom nas za tehnički pregled vozila, birate bezbednost, pouzdanost i poštovanje propisa. Poverite nam vaše vozilo na detaljan pregled koji garantuje miran duh I sigurno iskustvo u vožnji.

Tehnički pregled ASM.RS D.O.O

Adresa
Đorđa Radaka 10A
Beograd 11250

Radno vreme
Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 12:00

Kontakt
065 357 52 28
tehnicki(at)asm.rs