ASM.RS Tehnički pregled - Železnik - Vaša Sigurnost na Prvom Mestu

Dobrodošli u ASM.RS Tehnički pregled, vašeg pouzdanog partnera za sve potrebe sigurnosti vašeg vozila, sprečavajući probleme na putu pre nego što postanu ozbiljni. Nalazimo se na adresi Đorđa Radaka 10A (Železnik, 11250 Beograd)

Dolazimo po vaše vozilo - Pružamo Usluge u Vašem Ritmu

Za one koji nemaju vremena ili su u žurbi, mi smo tu da olakšamo proces tehničkog pregleda. Bez obzira da li ste zauzeti na poslu, ili ste se setili pred put ili pak kada je vreme isteka registracije vašeg vozila, mi smo tu da vas podržimo.

Ne dozvolite da nedostatak vremena ili zaborav utiču na bezbednost vašeg vozila. Kontaktirajte nas i mi ćemo doći po vaše vozilo, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je važno, dok mi brinemo o tehničkom pregledu.

Pozovite nas 065 357 52 28


Vaš Prolaz ka Bezbednosti - Naše Radno Vreme za Vas

Naša vrata su vam otvorena od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00 časova, a subotom od 08:00 do 12:00 časova. Bez obzira na vaš raspored, mi smo tu da vam omogućimo bezbedno i sigurno putovanje. Pozovite nas da se dogovorimo oko preuzimanja automobila na lokaciji koja Vama odgovara.

Pozovite nas 065 357 52 28

Auto Servis Mirković

Naš auto-servis predstavlja pouzdanog partnera za sve vaše potrebe održavanja i popravke vozila. Sa stručnim timom majstora koji se ponose dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću poslu, obezbeđujemo vrhunsku uslugu koja nadmašuje očekivanja.

Usluge servisa

ams.rs alta-pay

Jednostavno plaćanje računa na jednom mestu sa ASM.RS i AltaPay

ASM.RS i AltaPay omogućavaju vam jednostavno plaćanje različitih računa na jednom mestu, uključujući takse za MUP, telefonske račune, katastarske troškove, komunalne usluge i druge uplate. Sve vaše finansijske transakcije postaju brže i praktičnije.

ASM.RS - ulaz u AltaPay poslovnicu

Tehnički pregled ASM.RS D.O.O

Adresa
Đorđa Radaka 10A
Beograd 11250

Radno vreme
Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 12:00

Kontakt
065 357 52 28
tehnicki(at)asm.rs